2009. augusztus 15., szombat

Hajrá

Füzy Anna ma defekttel 13., Marosffy Dani 53. Tisztes helytállás a kánikulában.

A váltó esélyeseire kíváncsiak biztosan olvasták már Molnár Peti informatív cikkét. Elég valószínűnek tartom, hogy a nőknél a finnek (ha nem a magyarok), a férfiaknál az oroszok (ha nem a magyarok) győznek.

Ne feledjük, hogy trail-O vb is lesz (a skandinávok pre-O-nak, precíziós tájékozódásnak hívják). Minden tiszteletem azoké, akik kitartóan és eredményesen űzik ezt a szakágat, én kb. két próbálkozás után a sok vitatható(nak tűnő) pont miatt úgy döntöttem, nincs hozzá türelmem. A rendezők mindenképp elismerést érdemelnek: a kis létszámú mezőnyök kedvéért hiperpontos térképet, fifikás, de korrekt pályákat csinálni és megfelelő számú segítőt toborozni hatalmas feladat. Nem tudom, lehetséges-e egyáltalán hibátlan trail-O versenyt rendezni. Reméljük, a magyar vb a lehető legközelebb lesz ehhez. Hajrá magyarok; különösen drukkolok Gabnai Nórának, aki az unokatestvérem. Hajrá Nóra!

Kelemen J. sporttárs lillafüredi kereplőjével és az esszenciális mondanivalóra fókuszáló művészi kert-installációjával búcsúzom. A legközelebbi frissítés a vb után várható.


Ma-kerr-gya-kerr-rok!



Tájkép viharos sikerek előtt


Nemsokára kiderül az is, mi lehet a 70 cm magas fából készült tárgy, ami minden versenyszámban befutópontként szolgál majd. Ezen töprengve kívánok jó utat és jó szurkolást mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Mi lehetne? Hát a bója állványa :-)))

    Máté, nagyon köszönjük a folyamatos fejtágítást, így sokkal okosabban mehetünk drukkolni!
    kovacsp

    VálaszTörlés