2009. augusztus 14., péntek

VB-láz+++ és Füzy Anna 9.

Sprint - 9., középtáv - 6.; tehát a holnapi hosszútávon Anna 3. lesz. Gratula & hajrá!

Jenny Lönnkvist és Mattias Millinger esküvőről lógnak a vb ürügyén. Szombaton lesz Jenny bátyjának esküvője, az ara pedig Mattias Millinger leendő sógornője. Jenny úgy nyilatkozott, van egy kis lelkifurdalása amiatt, hogy a Bükkben futkározik a nagy esemény idején, dehát a középtáv selejtező az középtáv selejtező. Mattias nem nyilatkozott, komor hallgatásba burkolózva készül a sprintre.

Úgy tűnik, minél távolabbról érkezik egy csapat, annál lelkesebben blogol. A kanadaiak még videózzák is egymást az erdőben. Egyébként tetszett nekik a barlangfürdő, az edzőtérképeken azonban túlhangsúlyozottnak tartják a sziklaábrázolást (gyakori kritika a magyar térképekkel szemben, hogy minden kavics szerepel rajtuk).

Az ausztrál lányok férfi kísérőinek nagyon ízlik a gesztenyepüré; Shannon Jones állítása szerint vegetáriánus pörköltet evett, az nem ízlett neki; a csokis polcoktól meg próbálja távol tartani magát, mert az olcsó magyar csoki veszélyt jelent nádszálkarcsú alakjára.

Az amerikaiak szerint ők a legjobb külsejű csapat, és élvezték, hogy tegnap már bóják is voltak az erdőben, mert a korábbi edzéseken a barna karókat nehéz volt kiszúrni.

Az éveket Magyarországon élt, és most visszatérő brit tájfutó, bizonyos Adrian kiejtési útmutatója bizonyára sokaknak önfeledt perceket okoz. Mr. Zhohlt Gair-zhayn-yee, see You in the tsayl!

Az új-zélandiakhoz megérkezett Kenneth Buch sztáredző, és mondott néhány egyszerű és józan észen alapuló dolgot, amitől Greg Flynnek tátva maradt a szája, mert ilyeneket edzőtől még sosem hallott.

A World of O pedig nagyon belehúzott: országonkénti vb-történelem és repülés a Bükk felett:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése