2009. augusztus 7., péntek

Sandra Zürcher, a gyakorlatias

A svájciasan hangzó neve ellenére amerikai válogatott, viszont Svájcban élő Sandra Zürcher (mellesleg a hosszútávon kétszeres vb-ezüstérmes Marc Lauenstein barátnője) a 2012-es svájci vb-n szeretne az első húszba kerülni. Edzőtáborai finanszírozását nemes egyszerűséggel rajongóinak adományaiból kívánja megoldani, abban a formában, hogy rajongói klubot alapított, melyhez 40 dollár vagy 40 svájci frank befizetésével lehet csatlakozni; elkötelezettebb hívek számára a felső határ természetesen a csillagos ég. A klubtagok negyedévente hírlevelet kapnak Sandra előmeneteléről, valamint képeslapot az azévi vb-ről. Nem tudom, eldugítja-e majd a miskolci főpostát Sandra a képeslapjaival; mindenesetre érdekesen amerikaias megoldás.


Sandra Zürcher: --Rajongjatok!

Blogján egyébként beszámol a svájci hatnaposról (a második nap az esőben rekedtek között volt, meg is fázott), és azt írja, a második napon az elitek OCAD GPS-jeladókkal futottak, amit a karon kell viselni, és a célban megkapták a kinyomtatott útvonalukat. Úgy tűnik, élesedik a harc a GPS-es követés piacán: az "ősi" TracTrac mellett megjelent a finn GPSSeuranta és most az OCAD is -- és ne feledjük a vb-n debütáló magyar fejlesztést, aminek pénteken volt a nyilvános tesztje.


Svájci hatnapos, 2. napi női elit pálya Sandra Zürcher útvonalával
(forrás: Sandra Zürcher blogja)

3 megjegyzés:

  1. És ne feledjük el a legújabb magyar fejlesztést, melynek épp ma volt az első nyilvános tesztje.

    G.Zs.

    VálaszTörlés
  2. Máté! Ezt a szavazást le lehetne állitani? Több mint kiábrándító, hogy minden 4. magyar tájfutó aki szavazott, úgy gondolja, hogy be sem jutok a döntőbe! Köszönöm mindannyiotóknak!

    zsebeisti

    VálaszTörlés
  3. Isti, háromnegyedük úgy gondolja, hogy bejutsz. A kétkedők csattanós választ fognak kapni. Hajrá!

    VálaszTörlés